• Novo
Prljavi Pramen Kose Komad Prljave Kovrčava Kosa Debela Kosa Guma Za Izgradnju Kose Poni Rep Pramen Kose za Žene (u prosjeku Каштановый Smeđa)

Prljavi Pramen Kose Komad Prljave Kovrčava Kosa Debela Kosa Guma Za Izgradnju Kose Poni Rep Pramen Kose za Žene (u prosjeku Каштановый

HRK 23.97

【Materijal kose】 : 100% japanski toplinski vlakna klase A kvalitetan vlakana канекалон, dobro смешивающееся sa svoje vlastite kose. 【Jednostavnost korištenja】 : Prljavi valovita kolač za sintetičke kose,savršena za dodavanje volumena i punoće u kolač ili rep,vrlo zgodan i jednostavan za korištenje, elegantan i lijep. 【Podesive veličine】 : Vrlo lako se uklapa sa elastičnim kravata za kosu za većinu ljudi.najprikladnija za pecivo i poni rep, i da ih nije lako otkriti ili pasti. 【ODGOVARAJUĆE SLUČAJEVE】 : s tim kosu možete staviti frizuru u samo nekoliko minuta i pretvoriti bilo koji dan u nešto posebno.Može se nositi na maturalnu večer, vjenčanje ili večernji izlazak, da iznenadite svoje prijatelje ili navijača. 【SAVJETI】 : Molimo, imajte na umu da je perika kolač ne mora biti obojen sami.Svaki prikazan uzorak boje ili fotografija može se razlikovati od prikaza na zaslonu, a i od stranke za proizvodnju, kao i komponente sintetičke kose grede su izrađeni ručno.

Deklarirane karakteristike

Srodni proizvodi