• Novo
Jednorog Baby Shower Pozivnice Čarobni Posuti Pozivnice Prilagoditi Rođendan Ružičasta Ljubičasta Zlatne Trepavice Mistično Biće Djevojke Cvjetni Konfete Grašak Sjaj Sjaj Prilagođene Tiskane Karte (12 broj)

Jednorog Baby Shower Pozivnice Čarobni Posuti Pozivnice Prilagoditi Rođendan Ružičasta Ljubičasta Zlatne Trepavice Mistično Biće

HRK 44.97

♥ MOLIM vas, IMAJTE na umu : Ovaj dizajn ima "tiskano efekt", da izgleda kao prirodni sjaj, ali ne i stvarni sjaj ne koristi prilikom kreiranja ovog proizvoda. ♥ Ovaj popis je za 12 TISKANI pozivnica i 13 bijelih omotnica. ♥ Pozivnice su veličine 5x7 cm i može se mijenjati za bilo koji događaj, na primjer, rođendan!. ♥ Dokaz obično se šalju u roku od 24 sata kroz sustav poruka za vaše odobrenje prije ispisa. ♥ Carina tiskano na visokokvalitetne штейновом ravnoj skladištu kartice cilja i napravio u SAD-u.Pozovite svoje goste na čarobni dječji tuš s ovim šarmantnim i moderan pozivom, изображающим veličanstveni krug jednoroga sa svojim luksuznim trepavice, окаймленными bojama i konfete!Uključuje bijele koverte.Prilagodite razglednice za zurke u povodu dana rođenja!MOLIMO, IMAJTE na UMU : Ovaj dizajn ima "tiskano efekt", da izgleda kao prirodni sjaj, ali ne i stvarni sjaj ne koristi prilikom kreiranja ovog proizvoda.

Deklarirane karakteristike

Srodni proizvodi