• Novo
209925 Izravne Tvorničke Rezervni dijelovi za Popravak setove ležište za SIM kartica + držač za SIM-kartice/Micro SD Ladica za kartice za Huawei Honor Play 7X (crni) Kit za popravak mobilnog telefona (boja : crvena)

209925 Izravne Tvorničke Rezervni dijelovi za Popravak setove ležište za SIM kartica + držač za SIM-kartice/Micro SD Ladica za kartice

HRK 40.20

Izravna tvornica za popravak rezervnih dijelova.Visoko preporučeni rezervni dijelovi i više jednostavna instalacija sami.Ležište za SIM kartica + držač za SIM-kartice / ležište za Micro SD kartica za Huawei Honor Play 7 X (crna).Uvijek težimo k postizanju niske cijene i dobrog kvaliteta, kao i obećanje da osiguranik i vratiti uslugu.Dodatna oprema za mobilne телефоновмобильный telefon accessories High quality phone accessories1. Ležište za SIM kartica + držač za SIM-kartice / ležište za Micro SD kartica za Huawei Honor Play 7 X. 2. Zamijenite slomljena ili neradni. 3. Svaki proizvod je testiran i u dobrom stanju prije slanja. 4. Preporuča profesionalna ugradnja.Mi nismo odgovorni za bilo kakvu štetu vašeg mobilnog telefona/mobilnog telefona koji možete nanijeti tijekom zamjene rezervnih dijelova.

Deklarirane karakteristike

Srodni proizvodi