• Novo
Jeanoko Mikroskop Skladište Industrijski Mikroskop Laboratorijska oprema visoke rezolucije za Mikroskope(standard u SAD-u (100-240))

Jeanoko Mikroskop Skladište Industrijski Mikroskop Laboratorijska oprema visoke rezolucije za Mikroskope(standard u SAD-u (100-240))

HRK 440.67

On je dostupan za snimanje fotografija, videa, kao i podržava reprodukciju zaslona.To je odlična inspekcijska kamera mikroskopom kako za industriju, tako i za laboratoriju.Izrađen je od kvalitetne aluminijske legure, što ga čini čvrst i izdržljiv u korištenju.Standardni navoj C-mount, može se koristiti s mikroskopom C-mount, монокулярной objektivom spaja na korištenje.On ima visoke rezolucije, koji je sposoban prihvatiti i dati jasne slike.Značajke : 1. Izrađen je od kvalitetne aluminijske legure, što ga čini čvrst i izdržljiv u korištenju.2. On ima visoke rezolucije, koji je sposoban prihvatiti i dati jasne slike.3. On je dostupan za snimanje fotografija, videa, kao i podržava reprodukciju zaslona.4. Standardni navoj C-mount, može se koristiti s mikroskopom C-mount, монокулярным objektivom spaja na korištenje.5. To je odlična inspekcijska kamera mikroskopom kako za industriju, tako i za laboratoriju.Spec : Stanje : 100% apsolutno новыйтип : Skladište mikroskopom Materijal : aluminij СплавДатчик : імх335эффективные piksela : 5 MPResolution : 1920 x 1080 at 60 FPSOutput Interface : HDMIPixels Size : 2μm x 2μm Power Supply : DC 12 V / 1 ABasic Functions : Photo, Video, Measurement, Image Comparison Image Quality Adjustment : Exposure, Color Temperature, White Balance Camera Functions : Mirror Image Screen Freeze, Flip, WDR, Zoom In, Zoom Out8 Grid Linije, 8 horizontalnih i vertikalnih linija, podesiva debljina boje i Movable Resolution : 1920 x 1080 Product Veličina : Cca. 50 x 50 x 58mm / 2 x 2 x 2.3 in Package Popis : 1 x mikroskop skladište 1 x Mouse1 x HDMI kabel 1 x adaptern Napomena : Imajte na umu da je novi tip i stari tip ovaj proizvod će biti poslan na slučajan način, i pobrinite se da vam to neće smetati prije naručivanja.

Deklarirane karakteristike

Srodni proizvodi