• Novo
SZ Dual rafinirani канделильский vosak (zamena pčelinjeg voska za vegane) 1 funta. Za nuždu kozmetike, sapuna, svijeća, ili bilo koje zanatske projekata.

SZ Dual rafinirani канделильский vosak (zamena pčelinjeg voska za vegane) 1 funta. Za nuždu kozmetike, sapuna, svijeća, ili bilo

HRK 44.94

Канделильский vosak-od svijetlo smeđe do svijetlo-žute, biljni, čvrste krhko, malo je ljepljiva i sjajna vosak s karakterističnim mirisom.Koristi se u izradi kozmetičkih proizvoda, kao što su ruž za usne, Maskara, Dekorativna kozmetika, Balzama za usne, Masti, Masti.Pogodan za prirodne, zelene i веганских kozmetičke složen (složen).Dodaje смазывающую, zaštitnu i водоотталкивающую film i klizanja (slip) s domaćim sredstvima za njegu kože, usana i kose.Uglavnom se koristi u mješavinama s drugim voskom za njihovo stvrdnjavanje bez povećanja temperature topljenja (temperatura, pri kojoj je vosak pretvara u tekućinu).Samo imajte na umu da ovaj vosak ne dopire do svoje maksimalne tvrdoće u roku od nekoliko dana nakon što se ohladi.Uključiti u svoje kozmetičke proizvode DIY : pomiješajte zajedno s drugim uljima, uljima (mango, кокум, купуаку) i voskovi (карнауба, jojoba, suncokret) i zagrijavajte, miješajući, dok se sve ne otopi i ne postane homogena.Temperatura topljenja ovaj vosak je 146ºF-164ºF (68º-73ºC).Proizvod dolazi u praktičnom zatvoriti мешочке s bravom na zatvarač, koji se lako pohraniti i koristiti.Vosak može biti u obliku pahuljica ili plima i oseka; oblik ne utječe na kvalitetu voska.Naziv INCI : Cerifera (Candelilla) Vosak; Naziv EU : Candelilla Cera.Vosak se koristi u različitim industrijama : osobne higijene, prehrambenoj, farmaceutskoj i za industrijsku primjenu.On se koristi za izradu lakova i u kozmetičkoj industriji koristi se kao komponenta neka sjajila (uključujući i neka sjajila za usne), losione, ruža za usne, masti.Ovaj vosak je tvrđi od Pčelinjeg, ali mekši карнаубского; канделильский vosak može se koristiti kao zamjena za oboje uz neke preinake.

Deklarirane karakteristike

Srodni proizvodi