• Novo
MSG New Pet Safety Gate Isolation Door Stairway Guardrail Safety-Lock Stable Non-Punching jednostavan za instalaciju 11.28 (Veličina : 76-83 cm(30-33 cm))

MSG New Pet Safety Gate Isolation Door Stairway Guardrail Safety-Lock Stable Non-Punching jednostavan za instalaciju 11.28 (Veličina

HRK 910.08

❤ Molimo vas, budite sigurni da kupiti i koristiti zatvoreni siguran vrata u našem dućanu, mi ćemo vam služiti svim srcem. ❤. ❤【IZDRŽLJIV I UDOBAN】Potpuno čelična konstrukcija je izdržljiva i udobna zahvaljujući ravno kroz vrata.Funkcija jednostavno zatvaranje vrata uključena u opseg isporuke.Krunica dvorca našeg vrata ograde izrađene od visoko kvalitetne plastike ABS-a, koji ima dobru stabilnost.Čelična cijev je izrađena od cijevi od ugljičnog čelika visoke gustoće, koji je otporan na udarce, nije lako krivulje prema i vrlo je izdržljiv. ❤【SIGURNOST】Uključuje značajku sigurnosno zaključavanje, нетоксичную obloge i zidne nosače za dodatnu sigurnost pruža najbolju kombinaciju slobode i sigurnosti za vašeg psa ili djecu. ★ Ako želite saznati više detalja, molimo vas, provjerite je li informacije o proizvodu, hvala!. ❤【Jednostavnost instalacije】Instalacija bez rupa, bez oštećivanja zida, potrebno je samo podesiti четырехугольный vijak za instalaciju kroz silu reakcije.Nepropusnost instalacije vrata reiki prati podešavanje dužine засова između dva zidova. ❤【MULT-PURPOSE】beba vrata važan je alat za održavanje i zaštitu za vaše dijete, a naša vrata sigurnost easy step-to je siguran i jednostavan način da to učinite.Idealan za vrata, hodnika i dnu stepenica.

Deklarirane karakteristike

Srodni proizvodi